TRES MORTS DE K,LES. RAIG VERD

TRES MORTS DE K,LES. RAIG VERD

BERNARDO KUCINSKI

19,00 €
IVA incluido
Consulta disponibilidad
Editorial:
RAYO VERDE EDITORIAL
Año de edición:
2013
ISBN:
978-84-15539-46-9
Páginas:
192
Encuadernación:
Rústica
19,00 €
IVA incluido
Consulta disponibilidad

?Tot en aquest llibre és invenció, encara que gairebé tot ha ocorregut?.

La desaparició de la seva filla porta a K. a una incessant cerca per descobrir el parador de la seva filla durant la dictadura militar brasilera d'Ernesto Geisel. La seva investigació el portarà també a afrontar els seus sentiments de culpa i a descobrir la identitat militant de la seva filla.

Aquesta és la història d'una de les milers de desaparicions ocorregudes en gran part de Sud-amèrica durant les dècades dels seixanta i setanta, una de les més brutals conseqüències de la política nord-americana durant la Guerra Freda, en la seva ?lluita? contra el comunisme.

En aquest llibre, realitat i ficció no funcionen com a elements contraposats sinó com a aspectes complementaris en la història. L'origen d'aquesta novel·la resideix en la desaparició en 1974 de Wilson Silva i la seva parella Ana Rosa Kucinski, germana de l'autor.

Aquesta obra ha rebut un esment d'honor en el premi Portugal Telecom de Literatura 2012.

Otros libros del autor

  • TRES MUERTES DE K,LAS. RAYO VERDE-RUST
    BERNARDO KUCINSKI
    La desaparición de la hija de K., lleva a este inmigrante judío polaco y escritor yidis a una incesante búsqueda para descubrir el paradero de su hija durante la dictadura militar brasileña de Ernesto Geisel. Su investigación le llevará también a afrontar sus sentimientos de culpa y a descubrir la identidad militante de su hija.Esta es la historia de una de las miles de desapar...
    Consulta disponibilidad

    19,00 €