SER FELIÇ ES FACIL. BROMERA-16

SER FELIÇ ES FACIL. BROMERA-16

GARCIA NOVELLA, CLEMENTE

19,95 €
IVA incluido
Consulta disponibilidad
Editorial:
BROMERA, EDICIONS-VALENCIANO/CATALAN-TXT-
Año de edición:
2014
ISBN:
978-84-9026-198-9
Páginas:
256
Encuadernación:
Rústica
Colección:
BROMERA
19,95 €
IVA incluido
Consulta disponibilidad

La culpa, el victimisme, la por, la ira, l’ansietat o la tristesa són emocions bàsiques que ens roben el benestar. Però si som capaços d’aconseguir que el nostre organisme sols es dispari en situacions d’emergència real, si controlem les nostres reaccions davant les situacions que ens alteren innecessàriament, la nostra felicitat creixerà exponencialment.
I és que la nostra felicitat depèn de nosaltres. Per a ser feliç no és prou amb esperar passivament, cal actuar. Si sempre fem el que hem fet, tindrem el que sempre hem tingut. Per això és hora de canviar.
Perquè la felicitat no és el destí del viatge, sinó l’actitud amb què es viatja per la vida. La felicitat és una manera de viure, i sí que es pot aprendre. El pas més important és acceptar que som els responsables del nostre propi benestar. I és d’aquesta responsabilitat de la que ens parla Ser feliç és fàcil.

Otros libros del autor

  • SER FELIZ ES FÁCIL.ED B-RUST
    GARCÍA NOVELLA, CLEMENTE
    La felicidad ¿se puede aprender? En palabras de Clemente García Novella, sí. En Ser feliz es fácil, el autor se centra en aquel aspecto de nuestra felicidad que solo depende de nosotros. De la clase de persona que consigamos ser. De nuestra actitud amable o no hacia los otros y hacia el mundo. De nuestra capacidad para disfrutar de los pequeños momentos y los placeres sencillo...
    Consulta disponibilidad

    15,00 €