SEGONA PERSONA DEL SINGULAR. 1984-MIRMANDA

SEGONA PERSONA DEL SINGULAR. 1984-MIRMANDA

PREMI BERNSTEIN 2011

KASHUA, SAYED

19,50 €
IVA incluido
Consulta disponibilidad
Editorial:
1984 EDITORIAL-VALENCIANO/CATALAN-
Año de edición:
2014
Materia
Novela moderna y contemporánea
ISBN:
978-84-15835-26-4
Páginas:
320
Encuadernación:
Otros
Colección:
MIRMANDA
19,50 €
IVA incluido
Consulta disponibilidad

Segona persona del singular narra la vida de dos homes: un advocat criminalista àrab d'èxit, amatent a forjar-se una imatge d'home culte i desinhibit, i un artista, també àrab -que pateix un canvi d'identitat-, que fa de treballador social i cuidador d'un jove jueu, malalt, reduït a un estat vegetatiu.

Un fet del tot fortuït, la trobada per part de l'advocat d'una nota d'amor de la seva dona, escrita en àrab, en un llibre de segona mà que ell ha comprat, provocarà la relació entre tots dos personatges. Aquesta trobada permet a l'autor desenvolupar una novel·la deliciosament complexa, mordaç i emotiva sobre la recerca de la identitat de tots aquells que pertanyen a una societat dividida i també sobre la naturalesa del matrimoni i l'amistat.

Un palestí que escriu en hebreu, heus aquí el malestar per a uns i la perplexitat per als altres. Sayed Kashua, periodista i guionista araboisraelià, va néixer l'any 1975 a Tira, a la Galilea annexionada en el moment de la creació de l'Estat d'Israel l'any 1948. Periodista i guionista, va fer de crític de cinema i columnista al setmanari Kol Ha'Ir de Tel-Aviv i ara col·labora al suplement setmanal cultural i polític del diari Ha-Arets. És autor de dues altres novel·les: Aravim Rokdim (Els àrabs també ballen, 2002) i Va-Yehi Boker (Hi hagué un matí, 2004). En les seves obres, Sayed Kashua plasma la seva visió de la societat àrab, atrapada en tradicions obsoletes, i la de la societat israeliana, que tendeix a ignorar els àrabs. L'humor de Kashua no perdona ningú. Els seus títols han estat traduïts a set llengües.

Otros libros del autor

 • LLEGA UN NUEVO DÍA.GALAXIA-RUST
  KASHUA, SAYED
  Sayed Kashua ha sido elogiado por el New York Times como un maestro de la sutileza en el trato de las sociedades árabe y judía. Árabe-israelí que vivió en Jerusalén la mayor parte de su vida, Kashua comenzó a escribir con la esperanza de crear una historia con la que tanto palestinos como israelíes pudieran identificarse, en lugar de presentar dos relatos distintos que no puede...
  Consulta disponibilidad

  22,90 €

 • SEGUNDA PERSONA DEL SINGULAR
  KASHUA, SAYED
  Uno de los mejores abogados criminalistas de Jerusalén, de origen árabe, tiene la vida que siempre ha ambicionado: un despacho en la zona judía de la ciudad, una gran casa, un Mercedes, habla árabe y hebreo y está enamorado de su mujer y de sus dos hijos. Para cultivar su imagen de sofisticado árabe israelí, acostumbra a visitar las librerías. En una ocasión decide comprar un e...
  Consulta disponibilidad

  21,50 €