REVOLUCIO DE LA TENDRESA

REVOLUCIO DE LA TENDRESA

EL VERITABLE ROSTRE DEL PAPA FRANCESC

TORRALBA FRANCESC

18,00 €
IVA incluido
Consulta disponibilidad
Editorial:
PAGES 84-9779
Año de edición:
2014
Materia
Biografías e historias reales
ISBN:
978-84-9975-454-3
Páginas:
240
Encuadernación:
Rústica
18,00 €
IVA incluido
Consulta disponibilidad

El Papa Francesc ha captivat l'atenció de persones de diferent procedència, no només de catòlics convençuts. A l'autor li va passar el mateix: primer van ser els seus gestos allò que va captivar-lo; la seva proximitat, després també les paraules i, finalment, les seves accions.
Aquest assaig es proposa abordar el disc dur del pensament del Papa Francesc, explorar el significat del seus discursos, dibuixar el fil conductor de la seva argumentació. Per a fer-ho, l'autor ha identificat un conjunt de paraules clau (key words) que, al llarg de les seves aparicions públiques, reapareixen amb certa constància i n'ha intentat aclarir el seu sentit.
El pensament del Papa Francesc és un pensament viu i dinàmic, per això tota descripció del mateix ha de ser interpretada en clau provisional. És per aquest motiu que l'autor es proposa estudiar els eixos del seu pensament, però assenyalant les coincidències i afinitats amb el seu magisteri anterior a ser elegit bisbe de Roma.

Otros libros del autor

  • L'ESGLESIA DAVANT LA CRUÏLLA
    TORRALBA FRANCESC
    A principis del 2013 una notícia va sorprendre el món: el papa Benet XVI renunciava al pontificat, un fet que no s?esdevenia des de feia sis segles. Al cap de poques setmanes, el cardenal argentí Jorge Mario Bergoglio passava a ser el nou sant pare, el papa Francesc, el primer pontífex sud-americà i també el primer jesuïta. En aquest assaig, urgent i rigorós, Francesc Torralba ...
    Consulta disponibilidad

    17,00 €