POR AL CONEIXEMENT, LA

POR AL CONEIXEMENT, LA

CONTRA EL RELATIVISME I EL CONSTRUCTIVISME

BOGHOSSIAN, PAUL

19,00 €
IVA incluido
Consulta disponibilidad
Editorial:
EDENDUM
Año de edición:
2013
ISBN:
978-84-934434-5-0
Páginas:
152
Encuadernación:
Otros
19,00 €
IVA incluido
Consulta disponibilidad

En els darrers anys molts seguidors de Richard Rorty han sostingut, amb més o menys radicalisme, que totes les formes de coneixement humà ?incloses les científiques- no són res més que construccions mentals fetes des d?un determinat punt de vista, amb el benentès que tots els punts de vista tenen el mateix valor epistemològic.

En contra d?aquest relativisme, d?innegable inspiració postmoderna, Paul Boghossian defensa ardidament la capacitat humana de conèixer les coses tal com són i no solament com ens afigurem que són. Els seus arguments, concisos i subtils, pertinents i concloents, pretenen evitar que la filosofia actual abandoni l?objectiu que tradicionalment ha perseguit: la recerca de la veritat.

Otros libros del autor

  • MIEDO AL CONOCIMIENTO,EL.ALIANZA-RUST
    BOGHOSSIAN, PAUL
    En tiempos recientes, las concepciones relativistas y constructivistas de la verdad y del conocimiento han alcanzado el estatus de ortodoxia en amplios sectores del mundo académico. En el presente libro Paul Boghossian examina críticamente estas corrientes y señala sus fallos fundamentales. El punto de vista intuitivo, propio del sentido común, es que hay un modo de ser de las ...
    Consulta disponibilidad

    15,20 €