PENTAGRAMA LLENGUATGE MUSICAL GRAU MITJÀ 1

PENTAGRAMA LLENGUATGE MUSICAL GRAU MITJÀ 1

GRAU MITJA 1

CUSTODIO DE ALBA, JOSEP

24,33 €
IVA incluido
Consulta disponibilidad
Editorial:
BOILEAU 84-8020
Año de edición:
2009
Materia
Música
ISBN:
978-84-8020-722-5
Páginas:
176
Encuadernación:
Otros
24,33 €
IVA incluido
Consulta disponibilidad

Deixebles i professors trobaran en aquest volum els continguts corresponents al primer curs de Grau Mitjà de forma ordenada, progressiva i pràctica. Els conceptes teòrics s'han ampliat d'acord amb les exigències del currículum sense perdre per això concisió i claredat. S'ha donat especial importància a la inclusió de repertori a l'apartat d'entonació i la pràctica dels diferents timbres en els dictats que s'inclouen i que, juntament amb les audicions, estan gravats al CD que acompanya el llibre.

Els acompanyaments corresponents a les lliçons de solfeig, així com el solucionari es troben en un llibre que es ven per separat.

Cada unitat està estructurada en 9 apartats, visualment diferenciats amb la icona correspo nent:

LECTURA: El formen diversos exercicis destinats a treballar la lectura de notes i de ritmes, fent especial incidència en la polirítmia i la lectura polifònica.
ENTONACIÓ: Format per quatre exercicis d'entonació, un transport i dos lliçons de solfeig. Aquest apartat està destinat a treballar especialment l'oïda relatiu i el sentit tonal.
REPERTORI: Recull material divers, tant pel que fa al gènere (vocal i instrumental) com a l'època (del Renaixement al segle XX) i al grau de dificultat.
TEORIA: Conceptes que serveixen de suport a la resta dels apartats i que amplien molts dels continguts que ja apareixien en el nivell elemental.
HARMONIA: S'utilitza l'ensenyament tradicional de l'harmonia per a introduir la comprensió dels processos cadencials de la frase harmònica, així com els elements melòdics i contrapuntístics.
ANÀLISI: Es treballa bàsicament l'aspecte formal de la composició, amb fragments extrets del període corresponent al Classicisme musical.
CREATIVITAT: Es proporcionen recursos per a la creació de melodies, la seva corresponent harmonització i el desenvolupament de dissenys d'acompanyament.
HISTÒRIA I AUDICIÓ: Es centren en l'estudi de les característiques estilístiques i formals dels diferents períodes de la Història de la Música, emmarcats en el seu context històric.
DICTAT: Deu exercicis de dictat per unitat que treballen aspectes com ara escales, intervals i acords, el reconeixement rítmic, melòdic i harmònic. S'inclouen en el CD, presentats amb diferents timbres instrumentals.

Otros libros del autor

 • PENTAGRAMA 1 LENGUAJE MUSICAL GRADO MEDIO
  CUSTODIO DE ALBA, JOSEP
  Se ha dado especial importancia a la inclusión de repertorio en el apartado de entonación y a la práctica de los diferentes timbres en los dictados que se incluyen y que, junto con las audiciones, están grabados en el CD que acompaña al libro. Los acompañamientos correspondientes a las lecciones de solfeo, así como el solucionario se encuentran en un libro que se vende por sep...
  Consulta disponibilidad

  24,50 €

 • LENGUAJE MUSICAL PENTAGRAMA 2º GRADO MEDIO
  CUSTODIO DE ALBA, JOSEP
  Los acompañamientos correspondientes a las lecciones de solfeo, así como el solucionario se encuentran en un libro que se vende por separado. Cada unidad está estructurada en 9 apartados, visualmente diferenciados con el icono correspondiente: LECTURA: Lo forman varios ejercicios destinados a trabajar la lectura de notas y de ritmos, haciendo especial incidencia en la polirrit...
  Consulta disponibilidad

  27,97 €

 • PENTAGRAMA, LENGUAJE MUSICAL 3, GRADO MEDIO. SOLUCIONARIO
  CUSTODIO DE ALBA, JOSEP
  Material complementario de Pentagrama III Lenguaje Musical Grado Medio. La primera parte contiene los acompañamientos pianísticos de las lecciones que integran el ejercicio 6 del apartado de Entonación de cada una de las unidades de «PENTAGRAMA» Método de Lenguaje Musical 3 - Grado Medio. En la segunda parte hay, agrupadas por apartados, las soluciones de los ejercicios, audi...
  Consulta disponibilidad

  12,47 €

 • PENTAGRAMA. SOLUCIONARIO
  CUSTODIO DE ALBA, JOSEP
  Material complementario de Pentagrama I Lenguaje Musical Grado Medio. La primera parte contiene los acompañamientos pianísticos de las lecciones que integran el ejercicio 6 del apartado de Entonación de cada una de las unidades de «PENTAGRAMA» Método de Lenguaje Musical 1 - Grado Medio. En la segunda parte hay, agrupadas por apartados, las soluciones de los ejercicios, audicio...
  Consulta disponibilidad

  12,47 €

 • PENTAGRAMA II GRAU MITJÀ/GRADO MEDIO ACOMP./SOLUC.
  CUSTODIO DE ALBA, JOSEP
  Material complementario de Pentagrama II Lenguaje Musical Grado Medio. La primera parte contiene los acompañamientos pianísticos de las lecciones que integran el ejercicio 6 del apartado de Entonación de cada una de las unidades de «PENTAGRAMA» Método de Lenguaje Musical 2 - Grado Medio. En la segunda parte hay, agrupadas por apartados, las soluciones de los ejercicios, audi...
  Consulta disponibilidad

  12,50 €

 • PENTAGRAMA, LENGUAJE MUSICAL 3, GRADO MEDIO
  CUSTODIO DE ALBA, JOSEP
  Consulta disponibilidad

  24,33 €