MANUAL DEL FACILITADOR

MANUAL DEL FACILITADOR

METODES, HABILITATS, ACTITUDS I VALORS

DONOVAN, PAUL

12,00 €
IVA incluido
Consulta disponibilidad
Editorial:
ICARIA EDITORIAL S.A.
Año de edición:
2012
Materia
Sociología y antropología
ISBN:
978-84-9888-465-4
Páginas:
128
Encuadernación:
Rústica
12,00 €
IVA incluido
Consulta disponibilidad

Facilitar vol dir, de manera literal, fer les coses més fàcils. El facilitador és l¿encarregat d¿ajudar les persones a prendre decisions i obtenir resultats, ha de ser capaç de treballar en la incertesa i tenir present que les coses no surten sempre com un havia previst o esperava.

El manual del facilitador és un petit recull de trucs, eines i tècniques per a tots aquells qui tenen el repte de treure el millor de les persones en reunions, sessions de construcció d¿equip, projectes de treball, grups de resolució de problemes, transformació de conflictes i sessions de formació.

JOHN TOWNSEND és fundador i actualment director del Master Trainer Institute. Té una llarga experiència com a consultor a l¿àmbit internacional i com a director de recursos humans en diferents empreses. Ha publicat un gran nombre de guies professionals i participa de manera regular en seminaris i conferències sobre lideratge.

PAUL DONOVAN és director de programes sènior a l¿Irish Management Institute a Dublin, on és el responsable de la formació i els programes de desenvolupament dels professionals de recursos humans. Entre els seus interessos professionals destaquen la recerca en avaluació de la formació.