LA MEVA MUSICA 2

LA MEVA MUSICA 2

IMPROVISACIO AL PIANO

MORRAL, MONTSERRAT : MUNIENTE, ISABEL

16,00 €
IVA incluido
Consulta disponibilidad
Editorial:
BOILEAU, EDITORIAL DE MÚSICA
Año de edición:
2012
ISBN:
978-84-15381-11-2
Páginas:
54
Encuadernación:
Espiral
16,00 €
IVA incluido
Consulta disponibilidad

Durant els meus anys com a professor del mètode Orff, he guiat els meus alumnes per les excitants experiències de la improvisació amb instruments Orff. Sovint he comentat que aquestes idees es poden aplicar a les classes de piano, però en molt rares ocasions he trobat persones que ho facin.

Finalment, aquí teniu un llibre, La Meva Música, que para atenció a com la improvisació motiva l'estudiant i l'encoratja a utilitzar d'una manera global la seva intel·ligència musical, no limitant-la a la lectura de notes.

Una atractiva presentació, exercicis pràctics i un seguit d'idees fascinants fan d'aquest llibre una eina que ajudarà a donar vida a qualsevol classe de piano. Prova-ho i veuràs!

Doug Goodkin
Professor de Música a The San Francisco School (Califòrnia)
Especialista en el mètode Orff
Autor


La meva música - Improvisació al piano 2

És el segon volum d'una col·lecció que té com a objectiu que els joves pianistes (estudiants de nivell elemental) facin la seva pròpia música des del començament dels seus estudis. Així doncs, és un llibre diferent, obert, que proporciona el material necessari perquè tant alumnes com professors puguin expressar-se d'una manera creativa a través de la música.

Les vies que La meva música ofereix per aconseguir-ho són: l'exploració sonora, la invenció, la improvisació i la composició. Tot això partint d'un mitjà on el nen es troba molt còmode: el joc. Les activitats musicals, individuals o en grup, que proposem vénen recolzades per una il·lustració estretament vinculada al contingut del llibre, ja sigui a través d'ideogrames o de dibuixos-partitures.

Montserrat Morral i Isabel Muniente
Les autores

Otros libros del autor

  • LA MEVA MUSICA 1
    MORRAL, MONTSERRAT : MUNIENTE, ISABEL
    És el primer volum d?una col·lecció que té com a objectiu que els joves pianistes (estudiants de nivell elemental) facin la seva pròpia música des del començament dels seus estudis. Així doncs, és un llibre diferent, obert, que proporciona el material necessari perquè tant alumnes com professors puguin expressar-se d?una manera creativa a través de la música. Les vies que La m...
    Consulta disponibilidad

    15,00 €