LA MEVA GERMANA PAULA

LA MEVA GERMANA PAULA

HUELVA LLAMAS, CARME

8,00 €
IVA incluido
Consulta disponibilidad
Editorial:
CLARET EDITORIAL
Año de edición:
2013
Materia
Infantil y juvenil
ISBN:
978-84-9846-694-2
Páginas:
28
Encuadernación:
Otros
8,00 €
IVA incluido
Consulta disponibilidad

Unes paraules per a pares, mestres i altres educadors:
Quan la mort arriba a casa, sigui per la pèrdua d'un avi o àvia, tiet o tieta, mare o pare, és molt difícil i dramàtic per a la família. Però el fet encara és més colpidor si la mort és d'un nen o d'una nena. Sovint els pares estan tan aclaparats jpel dolor que els és molt difícil consolar els germans o germanes.
"La meva germana Paula" pretén fer veure als nens i a les nenes, amb una lectura guiada per un adult, que les persones que es moren sempre forment part de la nostra vida. Els nens necessiten saber que la vida continua i que a la seva llar podran superar la immensa tristesa que senten. És important escoltar el nen, deixar-li transmetre el que pensa, que expressi les seves pors i els seus dubtes davant l'absència física del seu germà o germana per tal que no confongui realitat amb fantasia.
Els contes ens ajuden a obrir una vida de diàleg, identificant-nos amb els personatges i compratitn les nostres vivències. Els nens i les nenes tenen molt a oferir i entre tots podem començar de nou tenitn sempre amb nosaltres el record de l'ésser estimat. La vida pot tornar a ser normal i el nen ha de participar en la recuperació de la mateixa.
La Carla, la protagonista del conte, troba suport en el seu entorn: els pares, els avis, la mestra... Tots estan al seu costat i l'ajuden a continuar vivint amb el record de la seva germana.