HISTÒRIES PER A NENES I NENS EXTRAORDINARIS

HISTÒRIES PER A NENES I NENS EXTRAORDINARIS

LI, AMANDA

15,95 €
IVA incluido
Consulta disponibilidad
Editorial:
ESTRELLA POLAR
Año de edición:
2019
Materia
Infantil y juvenil
ISBN:
978-84-9137-871-6
Páginas:
124
Encuadernación:
Cartoné
Colección:
SIN COLECCION
15,95 €
IVA incluido
Consulta disponibilidad

En aquest llibre trobara`s les histo`ries de nens i nenes de tot el mo´n que han superat adversitats, perseverat i triomfat.
Coneix l'activista que esta` liderant la lluita contra el canvi clima`tic, el supervivent de l'atac d'un tauro´ o el noi que dedica la seva vida a defensar els drets dels nens.
Greta Thunberg, Boyan Slat o Phiona Mutesi... Segueix les petjades d'aquests nens i nenes! Perque`, per aconseguir coses extraordina`ries, l'edat no e´s important.

Otros libros del autor

 • ANEM A L ' ESCOLA!.BRUIXOLA-INF-DURA
  LI, AMANDA
  En aquest imaginari, el nen trobarà totes les paraules i frases necessàries per afrontar el col·legi amb seguretat, ja que constitueixen el vocabulari bàsic que utilitzen els mestres per desenvolupar tots els aprenentatges, especialment el de la lectura i l'escriptura. Quantes més paraules conegui el nen, més confiat es notarà i per tant més fàcil li resultarà aprendre. Per usa...
  Consulta disponibilidad

  12,00 €

 • ¡VAMOS AL COLE!.BRUIÑO-INF-DURA
  LI, AMANDA
  En este imaginario, el niño encontrará todas las palabras y frases necesarias para afrontar el colegio con seguridad, ya que constituyen el vocabulario básico que utilizan los profesores para desarrollar todos los aprendizajes, especialmente el de la lectura y la escritura. Cuantas más palabras conozca el niño, más confiado se notará y por tanto más fácil le resultará aprender....
  Consulta disponibilidad

  12,00 €