5. PEKY EXPLORA: RERE LES PETJADES DELS DINOSAURES. AVENTURA A L'AMÈRICA DEL NOR

5. PEKY EXPLORA: RERE LES PETJADES DELS DINOSAURES. AVENTURA A L'AMÈRICA DEL NOR

 

11,95 €
IVA incluido
Consulta disponibilidad
Editorial:
CADI/EVEREST -VALENCIANO/CATALAN-TXT-
Año de edición:
2013
ISBN:
978-84-474-7104-1
Páginas:
27
Encuadernación:
Otros
Colección:
CADI
11,95 €
IVA incluido
Consulta disponibilidad

Estimats amics,

He viatjat fins a Amèrica del Nord. En una de les meves excursions pels bells paisatges d'aquesta terra, em vaig trobar, per casualitat, amb un grup de paleontòlegs. Em vaig sorprendre molt, perquè estaven cercant dinosaures! Però els dinosaures no van desaparèixer fa milions d'anys?
Una abraçada calorosa,

Peky
La Peky és una incansable i curiosa aventurera que viatja per tot el món. A través de les seves postals, coneixerem llocs com l'Àrtic, Amèrica del Nord, el desert o Nepal i ens submergirem en el món de la investigació i el descobriment. Amb la Peky sabrem que les glaceres es desprenen, que hi ha restes de vaixells pirates en el més profund del mar i que els dinosaures van desaparèixer fa milions d'anys. I això és solament el principi. La Peky té moltes coses que explicar-te sobre el cos humà, l'aigua, la llum, l'espai?
Els projectes que formen PEKY EXPLORA fomenten en els nens el desig natural d'aprendre i s'han elaborat amb l'objectiu de crear situacions on els alumnes poden prendre decisions, analitzar, reflexionar, debatre, formular hipòtesis, contrastar, cercar informació,... és a dir, pensar.
Amb PEKY EXPLORA, els nens seran capaços de crear procediments que els permetin aprendre, de manera autónoma, i construir els seus propis aprenentatges.