5. PEKY EXPLORA: DARRERE LES PETJADES DELS DINOSAURES. AVENTURA A L'AMÈRICA DEL

5. PEKY EXPLORA: DARRERE LES PETJADES DELS DINOSAURES. AVENTURA A L'AMÈRICA DEL

AA.VV

11,95 €
IVA incluido
Consulta disponibilidad
Editorial:
CADI/EVEREST -VALENCIANO/CATALAN-TXT-
Año de edición:
2013
ISBN:
978-84-474-7113-3
Páginas:
27
Encuadernación:
Otros
Colección:
CADI
11,95 €
IVA incluido
Consulta disponibilidad

Estimats amics,

He viatjat fins a Amèrica del Nord. En una de les meves excursions pels bells paisatges d'esta terra, em vaig trobar, per casualitat, amb un grup de paleontòlegs. Em vaig sorprendre molt, perquè estaven buscant dinosaures! Però els dinosaures no van desaparèixer fa milions d'anys?
Una abraçada calorosa,

Peky

Peky és una incansable i curiosa aventurera que viatja per tot el món. A través de les seues postals, coneixerem llocs com l'Àrtic, Amèrica del Nord, el desert o Nepal i ens submergirem en el món de la investigació i el descobriment. Amb Peky sabrem que les glaceres es desprenen, que hi ha restes de vaixells pirates en el més profund del mar i que els dinosaures van desaparèixer fa milions d'anys. I açò és solament el principi. Peky té moltes coses que contar-te sobre el cos humà, l'aigua, la llum, l'espai?
Els projectes que formen PEKY EXPLORA fomenten en els xiquets el desig natural d'aprendre i s'han elaborat amb l'objectiu de crear situacions on els alumnes poden prendre decisions, analitzar, reflexionar, debatre, formular hipòtesis, contrastar, cercar informació... és a dir, pensar.
Amb PEKY EXPLORA els xiquets seran capaços de crear procediments que els permeten aprendre, de manera autónoma, i construir els seus propis aprenentatges.