3. PEKY EXPLORA: AVENTURA EN EL GEL. DESCOBRIM L'ÁRTIC

3. PEKY EXPLORA: AVENTURA EN EL GEL. DESCOBRIM L'ÁRTIC

AA.VV

11,95 €
IVA incluido
Consulta disponibilidad
Editorial:
CADI/EVEREST -VALENCIANO/CATALAN-TXT-
Año de edición:
2013
ISBN:
978-84-474-7111-9
Páginas:
23
Encuadernación:
Otros
Colección:
CADI
11,95 €
IVA incluido
Consulta disponibilidad

Estimats amics,

He viatjat fins a un dels llocs més freds de la Terra: l'Àrtic. Un dia en què navegava en caiac pel mar, es va produir un gran soroll. Uns enormes blocs de gel s'havien desprès d'una glacera. Com pot descongelar-se una muntanya de gel?
Una abraçada refrescant,

Peky

Peky és una incansable i curiosa aventurera que viatja per tot el món. A través de les seues postals, coneixerem llocs com l'Àrtic, Amèrica del Nord, el desert o Nepal i ens submergirem en el món de la investigació i el descobriment. Amb Peky sabrem que les glaceres es desprenen, que hi ha restes de vaixells pirates en el més profund del mar i que els dinosaures van desaparèixer fa milions d'anys. I açò és solament el principi. Peky té moltes coses que contar-te sobre el cos humà, l'aigua, la llum, l'espai?
Els projectes que formen PEKY EXPLORA fomenten en els xiquets el desig natural d'aprendre i s'han elaborat amb l'objectiu de crear situacions on els alumnes poden prendre decisions, analitzar, reflexionar, debatre, formular hipòtesis, contrastar, cercar informació... és a dir, pensar.