MON SEGONS JERRY SEINFELD,EL.ANGLE-RUST

MON SEGONS JERRY SEINFELD,EL.ANGLE-RUST

SEINFELD,JERRY

14,50 €
IVA incluido
Consulta disponibilidad
Editorial:
ANGLE
Año de edición:
2004
Materia
Humor
ISBN:
978-84-96103-65-8
Páginas:
182
Encuadernación:
Rústica
14,50 €
IVA incluido
Consulta disponibilidad

Jerry Seinfeld és, per a una majoria silenciosa, el millor escriptor de monòlegs del món.
Seinfeld, creador de monòlegs hilarants, imitats per tota mena d'humoristes, és considerat un dels cervells més enginyosos de la comèdia americana. El seu secret és una energia desbordant, una visió sorprenent de la societat en què vivim i un carisma que ha captivat el públic de tot el planeta.
«El món segons Jerry Seinfeld» és l'únic llibre de l'autor, a banda dels guions de la sèrie televisiva. Els seus monòlegs sobre les relacions humanes, les obsessions de la vida actual i els habituals problemes a la feina, esdevenen una guia fresca per anar pel món.
«Als quinze anys, quan vaig començar a escriure tots els pensaments divertits que em venien al cap, no em podia imaginar de cap de les maneres que algun dia en podria fer un llibre. De fet, mai no vaig arribar a pensar que en podria acabar fent res.
»Però hi ha molta gent que al cervell hi té un raconet juganer; la finalitat d'aquest llibre és que tant vosaltres com jo aconseguim que aquest raconet continuï viu. Entretenir-se és bo, no se n'ha de perdre la pràctica.» [Jerry Seinfeld]